PRODUCT1}

Concept KS4010 skleněný konvektor, černá

Tohle si zamilujete: Concept KS4010 skleněný konvektor, černá od výrobce ve slevě 2499 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Do měsíce
2 499 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Konvektor Concept KS4010 je vhodný do místností o velikosti až 20 m2 a vyniká svým moderním skleněným designem a možností montáže na zeď. Je vybaven LCD displejem, dálkovým ovladačem, 2 stupni výkonu a časovačem.Konvektor je vybavený podsvíceným LED displejem, na kterém nastavíte požadovanou teplotu, kterou bude konvektor automaticky dodržovat. K pohodlnému ovládání poslouží dálkový ovladač. Můžete si tak přitopit z pohodlí Vaší pohovky.Máte moderně zařízený byt a uvažujete o koupi konvektoru? KS4010 je perfektní volbou. Je krásným doplňkem do každého interiéru díky černému a luxusnímu tvrzenému sklu. Pokud budete chtít konvektor pověsit na zeď, využijete montážní sadu, která je součástí balení. Konvektor pověšený na zdi vypadá jako krásný designový prvek. Můžete si ovšem vybrat i variantu, kdy přidáte přídavné nožičky a můžete ho používat jako volně stojící.Konvektor nabízí dva stupně nastavení výkonu 1000/2000 W. Za necelou hodinu zvýšíte teplotu o 5°C v prostorech až o velikosti 20m². Nemusíte se bát umístit konvektor kdekoliv ve Vaší domácnosti a to i v prostorech, kde je vlhko. Díky voděodolné ochraně IP24 můžete bez obav topit i v koupelně.Parametry:

Materiál: tvrzené sklo

LED displej
Časovač, týdenní režim
Vhodný do prostor o velikosti 20 m²
Voděodolná ochrana: IP24
Termostat: 5 – 40°C
2 stupně výkonu
Příkon: 1000/2000 W
Možnost montáže na zeď
Délka kabelu 150 cm (i s vidlicí)
Kabel se nachází na pravé straně
Rozměry produktu s nožičkami (v x š x h): 43,5 x 92 x 24 cm
Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.Konvektor Concept KS4010 je vhodný do místností o velikosti až 20 m2 a vyniká svým moderním skleněným designem a možností montáže na zeď. Je vybaven LCD displejem, dálkovým ovladačem, 2 stupni výkonu a časovačem.Konvektor je vybavený podsvíceným LED displejem, na kterém nastavíte požadovanou teplotu, kterou bude konvektor automaticky dodržovat. K pohodlnému ovládání poslouží dálkový ovladač. Můžete si tak přitopit z pohodlí Vaší pohovky.Máte moderně zařízený byt a uvažujete o koupi konvektoru? KS4010 je perfektní volbou. Je krásným doplňkem do každého interiéru díky černému a luxusnímu tvrzenému sklu. Pokud budete chtít konvektor pověsit na zeď, využijete montážní sadu, která je součástí balení. Konvektor pověšený na zdi vypadá jako krásný designový prvek. Můžete si ovšem vybrat i variantu, kdy přidáte přídavné nožičky a můžete ho používat jako volně stojící.Konvektor nabízí dva stupně nastavení výkonu 1000/2000 W. Za necelou hodinu zvýšíte teplotu o 5°C v prostorech až o velikosti 20m². Nemusíte se bát umístit konvektor kdekoliv ve Vaší domácnosti a to i v prostorech, kde je vlhko. Díky voděodolné ochraně IP24 můžete bez obav topit i v koupelně.Parametry:

Materiál: tvrzené sklo

LED displej
Časovač, týdenní režim
Vhodný do prostor o velikosti 20 m²
Voděodolná ochrana: IP24
Termostat: 5 – 40°C
2 stupně výkonu
Příkon: 1000/2000 W
Možnost montáže na zeď
Délka kabelu 150 cm (i s vidlicí)
Kabel se nachází na pravé straně
Rozměry produktu s nožičkami (v x š x h): 43,5 x 92 x 24 cm

Popis produktu Concept KS4010 skleněný konvektor, černá

    • Výrobce: Concept
    • Cena: 2499 Kč
    • Barva: černá

Podobné produkty

Concept KS4010 skleněný konvektor, černá

Další produkty od výrobce

Concept

Concept KS4010 skleněný konvektor, černá pocházející od značky Concept - tento artikl nepropásněte za úžasnou cenu 2499 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Při objednávce nad Kč získáte DOPRAVU ZDARMA. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Naše prodejny - Zdarma
  • Balík do Balíkovny - 65 Kč
  • DPD - 109 Kč
  • Zásilkovna - 99 Kč
  • PPL - 109 Kč
  • Balík do ruky - 99 Kč
  • Nadrozměrné zásilky - 360 Kč
Platba

  • Hotově či kartou v prodejně
  • Při převzetí od dopravce - dobírka
  • Rychlá on-line platba předem
  • Běžný bankovní převod
  • Twisto
home