PRODUCT1}

Lauben Kuchyňský robot Kitchen Machine 550BC

Top produkt Lauben Kuchyňský robot Kitchen Machine 550BC od společnosti výhodně za 3299 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
3 189 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Vaření a pečení se stane ještě větší zábavou, s víceúčelovým kuchyňským robotem Lauben Kitchen Machine 550BC o výkonu 1400 W vše zvládnete snadno a rychle. Netřeba se bát ani přípravy tužších těst, celokovové převody si s vysokou zátěží poradí. Mísa o objemu 5,5 l z nerezové oceli pojme opravdu hodně a víko brání úniku obsahu při zpracování. Suroviny lze během provozu přidávat skrze plnicí otvor ve víku. Při všem, co dokáže, je robot menších rozměrů a nezabere tak na lince příliš místa. Svým designem ji však bude i zdobit. Přístroj pohodlně ovládáte jednou rukou díky One Touch systému, manipulaci usnadňuje také Pop-up systém sloužící k výměně nástavců. Robot disponuje hned několika nástavci, pro míchání, šlehání či hnětení a ke každému z nich naleznete v balení chutný recept pro inspiraci. Kuchyňský robot Lauben Kitchen Machine 550BC klame tělem. Není žádný obr, zato jeho výkonný motor o síle 1400 W si poradí i s nejtužšími těsty. Stejně snadno tak připravíte piškotové těsto nebo chlebové. Zátěž pomáhají přístroji zvládat celokovové převody a použitý materiál zaručuje dlouhou životnost. Jakmile se pustíte do vaření, není třeba troškařit, mísa z prémiové nerezové oceli pojme až 5,5 l. Bez problémů tak připravíte i hostinu pro rodinu nebo sešlost s přáteli.Určitě nechcete po prvním mixování malovat kuchyň, proto je mísa opatřena víkem, které nehodám zabrání. Jeho plnicí otvor navíc umožňuje přidávat ingredience i během provozu. Ovládání tohoto pomocníka je velmi snadné, stačí k tomu jediné kolečko. Pro používání tzv. One Touch systému vystačíte s jednou rukou a podobně jednoduchá je také výměna nástavců. Tomuto účelu slouží zvedací rameno s Pop-up systémem.Oblé tvary kuchyňského robota se stanou ozdobou každé kuchyně, ve které nezabere příliš místa. Tento užitečný kompaktní pomocník disponuje několika nástavci, a to pro šlehání, hnětení i mixování. Připravíte tak snadno nejrůznější pokrmy a jako inspirace pro začátek vám poslouží přiložené recepty, ke každému nástavci jeden.
Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.Vaření a pečení se stane ještě větší zábavou, s víceúčelovým kuchyňským robotem Lauben Kitchen Machine 550BC o výkonu 1400 W vše zvládnete snadno a rychle. Netřeba se bát ani přípravy tužších těst, celokovové převody si s vysokou zátěží poradí. Mísa o objemu 5,5 l z nerezové oceli pojme opravdu hodně a víko brání úniku obsahu při zpracování. Suroviny lze během provozu přidávat skrze plnicí otvor ve víku. Při všem, co dokáže, je robot menších rozměrů a nezabere tak na lince příliš místa. Svým designem ji však bude i zdobit. Přístroj pohodlně ovládáte jednou rukou díky One Touch systému, manipulaci usnadňuje také Pop-up systém sloužící k výměně nástavců. Robot disponuje hned několika nástavci, pro míchání, šlehání či hnětení a ke každému z nich naleznete v balení chutný recept pro inspiraci. Kuchyňský robot Lauben Kitchen Machine 550BC klame tělem. Není žádný obr, zato jeho výkonný motor o síle 1400 W si poradí i s nejtužšími těsty. Stejně snadno tak připravíte piškotové těsto nebo chlebové. Zátěž pomáhají přístroji zvládat celokovové převody a použitý materiál zaručuje dlouhou životnost. Jakmile se pustíte do vaření, není třeba troškařit, mísa z prémiové nerezové oceli pojme až 5,5 l. Bez problémů tak připravíte i hostinu pro rodinu nebo sešlost s přáteli.Určitě nechcete po prvním mixování malovat kuchyň, proto je mísa opatřena víkem, které nehodám zabrání. Jeho plnicí otvor navíc umožňuje přidávat ingredience i během provozu. Ovládání tohoto pomocníka je velmi snadné, stačí k tomu jediné kolečko. Pro používání tzv. One Touch systému vystačíte s jednou rukou a podobně jednoduchá je také výměna nástavců. Tomuto účelu slouží zvedací rameno s Pop-up systémem.Oblé tvary kuchyňského robota se stanou ozdobou každé kuchyně, ve které nezabere příliš místa. Tento užitečný kompaktní pomocník disponuje několika nástavci, a to pro šlehání, hnětení i mixování. Připravíte tak snadno nejrůznější pokrmy a jako inspirace pro začátek vám poslouží přiložené recepty, ke každému nástavci jeden.

Popis produktu Lauben Kuchyňský robot Kitchen Machine 550BC

    • Výrobce: Lauben
    • Cena: 3299 Kč
    • Barva: černá

Podobné produkty

Orava VY-224B

1 219 Kč

Orava Hiluxe

999 Kč

Lauben Kuchyňský robot Kitchen Machine 550BC

Další produkty od výrobce

Lauben

Lauben Kuchyňský robot Kitchen Machine 550BC od známého výrobce Lauben - tento hit můžete pořídit za mimořádně nízkou cenu 3299 Kč. Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Jakmile se vám zalíbí zboží nad Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Naše prodejny - Zdarma
  • Balík do Balíkovny - 65 Kč
  • DPD - 109 Kč
  • Zásilkovna - 99 Kč
  • PPL - 109 Kč
  • Balík do ruky - 99 Kč
  • Nadrozměrné zásilky - 360 Kč
Platba

  • Hotově či kartou v prodejně
  • Při převzetí od dopravce - dobírka
  • Rychlá on-line platba předem
  • Běžný bankovní převod
  • Twisto
home