PRODUCT1}

Tepro 8563 Stojan na kuřata

Exkluzivní Tepro 8563 Stojan na kuřata od oblíbené společnosti za přívětivou cenu 569 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
569 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Křupavá kůže, šťavnaté křehké maso. Tak musí vypadat grilované kuře! Nyní ho můžete mít nejen u stánku s pečenými kuřaty, ale i doma. S držákem na kuře Tepro můžete na svém grilu na dřevěné uhlí nebo plynovém grilu připravit křupavé grilované poloviny i celá kuřata.  Žáruvzdorný robustní litinový držák se rychle zahřívá, akumuluje teplo a rovnoměrně ho přenáší na grilované kuře. Do pekáče na drůbež se vejde středně velké kuře, které můžete připravovat na grilu. Maso je obzvláště křupavé, když se griluje nepřímo se zavřeným víkem. Takto se kuře opeče rovnoměrně ze všech stran a získá pěknou křupavou kůrčičku. Miska na odkapávání tuku o rozměrech 20 x 20 cm s extra vysokým okrajem zajišťuje, že do žhavých uhlíků nebude odkapávat žádný tuk. Držák na kuře je opatřen nepřilnavým povrchem. To znamená, že připálené potraviny nemají šanci a držák se po použití snadno čistí. Pro zvláštní chuť kuřete je pekáč vybaven nádobou na aroma s odnímatelným víkem. Do nádoby lze vložit voňavé bylinky, efektní koření a kvalitní oleje, které během pečení uvolňují své vůně do masa. Technické parametry:

materiál: litina
nepřilnavý povrch pro snadné čištění
funkční držák na křupavé grilované kuře
odkapávací miska na tuk s extra vysokým okrajem pro odkapávání tuku
rozměr sběrné misky na tuk: 20 x 20 cm
aroma nádoba s odnímatelným víkem
rozměry (š x d x v): 26,8 x 26,8 x 13,5 cm
Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.Křupavá kůže, šťavnaté křehké maso. Tak musí vypadat grilované kuře! Nyní ho můžete mít nejen u stánku s pečenými kuřaty, ale i doma. S držákem na kuře Tepro můžete na svém grilu na dřevěné uhlí nebo plynovém grilu připravit křupavé grilované poloviny i celá kuřata.  Žáruvzdorný robustní litinový držák se rychle zahřívá, akumuluje teplo a rovnoměrně ho přenáší na grilované kuře. Do pekáče na drůbež se vejde středně velké kuře, které můžete připravovat na grilu. Maso je obzvláště křupavé, když se griluje nepřímo se zavřeným víkem. Takto se kuře opeče rovnoměrně ze všech stran a získá pěknou křupavou kůrčičku. Miska na odkapávání tuku o rozměrech 20 x 20 cm s extra vysokým okrajem zajišťuje, že do žhavých uhlíků nebude odkapávat žádný tuk. Držák na kuře je opatřen nepřilnavým povrchem. To znamená, že připálené potraviny nemají šanci a držák se po použití snadno čistí. Pro zvláštní chuť kuřete je pekáč vybaven nádobou na aroma s odnímatelným víkem. Do nádoby lze vložit voňavé bylinky, efektní koření a kvalitní oleje, které během pečení uvolňují své vůně do masa. Technické parametry:

materiál: litina
nepřilnavý povrch pro snadné čištění
funkční držák na křupavé grilované kuře
odkapávací miska na tuk s extra vysokým okrajem pro odkapávání tuku
rozměr sběrné misky na tuk: 20 x 20 cm
aroma nádoba s odnímatelným víkem
rozměry (š x d x v): 26,8 x 26,8 x 13,5 cm

Popis produktu Tepro 8563 Stojan na kuřata

    • Výrobce: Tepro
    • Cena: 569 Kč
    • Barva: černá

Podobné produkty

Tepro 8563 Stojan na kuřata

Další produkty od výrobce

Tepro

Tepro 8563 Stojan na kuřata od oblíbené značky Tepro - tento artikl čeká na vás v akci za 569 Kč. Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Při objednávce nad Kč získáte DOPRAVU ZDARMA. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Naše prodejny - Zdarma
  • Balík do Balíkovny - 65 Kč
  • DPD - 109 Kč
  • Zásilkovna - 99 Kč
  • PPL - 109 Kč
  • Balík do ruky - 99 Kč
  • Nadrozměrné zásilky - 360 Kč
Platba

  • Hotově či kartou v prodejně
  • Při převzetí od dopravce - dobírka
  • Rychlá on-line platba předem
  • Běžný bankovní převod
  • Twisto
home